Τμήμα Ασφαλείας με προσωπικό.. το Διοικητή

Οι ελλείψεις στα Τμήματα της ΕΛΑΣ σε όλη την επικράτεια είναι μια πραγματικότητα. Ωστόσο η διαπίστωση ότι σε Αστυνομική Υπηρεσία της Αττικής εκτελεί υπηρεσία μόνο ο Διοικητής αποτελεί ζήτημα ως προς τις εντολές διάθεσης του ενστολου προσωπικού.

Αναγνώστης του nantiareport.gr μας ενημερώνει

“Αποτελεί μια από τις πλέον “δύσκολες” Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στη Δυτική Αττική.  Η εγκληματικότητα και τα περιστατικά παραβατικών κι έκκνομων ενεργειών καταγράφονται με αυξητικούς δείκτες αποτύπωσης. Σε αυτή την (…) Υπηρεσία, σήμερα εκτελεί υπηρεσία μόνο ο Διοικητής καθώς λόγω υπηρεσιακών αναγκών το προσωπικό έχει διατεθεί σε δράσεις άλλων Υπηρεσιών και Μέτρα Τάξης- μεταγωγές κλπ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο ενδεχόμενο ο πολίτης να χρειαστεί να απευθυνθεί στη συγκεκριμένη Υπηρεσία προς εξυπηρέτηση του, θα υποχρεωθεί να επανακάμψει ενδεχομενως και κατ επανάληψη, χωρίς να εξυπηρετηθεί… <<ένεκα Υπηρεσιακών αναγκών διάθεσης του προσωπικού ως ενισχυτική>> σε άλλες “αναγκες”..

Ίσως και η επίλυση του προβλήματος να βρίσκεται στην πρακτική που  εσχάτως εφαρμόζει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ … ο “διάλογος ” στα κοινωνικά δίκτυα και τα social media”.