“Τις ευχαριστίες μου στην Πυροσβεστική οικογένεια της Σάμου γιατί τη στήριξη που λάβαμε στην απώλεια του ανιψιού μου σε τροχαίο”

Με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 17άχρονος ανιψιός του επιστολή του Εθελοντή Αρχιπυροσβεστη*

“Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Πυροσβεστική οικογένεια της Σάμου γιατί την στήριξη που λάβαμε στην ανείπωτη τραγωδία που μας έπληξε μετά τον απροσδόκητο χαμό του ανιψιού μου σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύσσωμη η πυροσβεστική υπηρεσία Σάμου βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειάς μας και ιδιαιτέρως στον  πατέρα του 17άχρονου ο οποίος υπηρέτη ος ΠΠΥ .
Ονομαστικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γενικό Συντονιστής Αιγαίου & Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Ιωάννης Σταμούλης καθώς και τον διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, Πύραρχο Απόστολο Νταχμίρη οι οποίοι βρέθηκαν συμπαραστάτες τόσο με τη φυσική τους παρουσία όσο και με τις υπηρεσιακές τους ενέργειες.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το τμήμα ψυχολογικής μέριμνας του πυροσβεστικού σώματος και κυρίως την επυπηραγο Γεωργία Σωτηροπούλου για την ψυχολογική υποστήριξη  σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες”.

Εθελοντής Αρχιπυροσβεστης Σταύρου Μάριος