“Τίποτα δε θα πάρω πίσω ,και περιμένω με χαρά να με στείλουν κατηγορούμενο με τον αντιρατσιστικό Νόμο “

Με τρεις ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε βάρος Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ για κρίσεις του στις δηλώσεις του Υπαστυνόμου της ΕΛΑΣ ο οποίος δημόσια τοποθετήθηκε για τη διαφορετικότητά του, στη σεξουαλική του ταυτότητα.

“Τρεις νέες Ε.Δ.Ε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εις βάρος μου γιατι εκρίνα τον Υπαστυνόμο Λώλη ,που συμμετέχει ως ένστολος σε πορείες τραβεστί ,και σε συνέντευξη υποστήριξε το δικαίωμα των σλαβοσκοπιανων να ονομάζονται Μακεδόνες, συν ότι κατακρίνει την πολιτική δύναμη Χρυσή Αυγή με αισχρες και άθλιες κουβέντες κατά παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΛ.ΑΣ.
Φυσικά για τον εν λόγο εθνικό μειοδότη αξιωματικό δεν υπάρχει κάποιος να τον διώξει, σε αντίθεση με εμένα προσωπικά που λογικά ο φάκελος μου ειναι μεγαλύτερος από τα αρχεία του κράτους.
Τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω ,και περιμένω με χαρά να με στείλουν κατηγορούμενο για τον αντιρατσιστικό νόμο…
Έτσι απλά δεν μασάμε και δεν λυγιζουμε…..
Τουλάχιστον όταν κλείσουμε τα μάτια μας να είμαστε σίγουροι ότι έστω και κάτι κάναμε για αυτήν την φλούδα γης που λέγεται ΕΛΛΑΣ…..” σχολιάζει ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ Γιώργος Σπυρόπουλος και Περιφερειακός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής στην Κρήτη.