“Τιμή του χαρακτήρισε, να φωτογραφηθεί μαζί μας, τους φρουρούς των συνόρων της Πατρίδας μας” ο γιος του Πρωθυπουργού

Ο γιος του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκη, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη μονάδα πυροβολικού στον Εβρο, και δηλώνει περήφανος για το έργο των Συνοριοφυλάκων στην Ελληνοτουρκική μεθόριο

Τον περασμένο Σεπτέμβρη (2020) ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο γιος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκε στο Στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης, καθώς υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη μονάδα πυροβολικού στον Εβρο. Λίγο πριν λάβει το απολυτήριό του, σε ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας στην παραμεθόριο, ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο, σε συνάντησή του, με Συνοριοφύλακες του Έβρου.

«“Τιμή” του, όπως δήλωσε ο ίδιος, “να φωτογραφηθεί μαζί μας”.. “Μαζί”, όπως τόνισε, “με τους φρουρούς των συνόρων της πατρίδας μας,  ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γιος του Κυριακού Μητσοτάκη ο οποίος υπηρετεί στο πυροβολικό στον Έβρο και σε λίγο καιρό τελειώνει η θητεία του..
Κωνσταντίνε, τις Υπηρεσίες σου στο ποτάμι “θα τις θυμάσαι για πάντα”, όπως μας είπες και δήλωσες “περήφανος για την δουλειά μας που με μεγάλο κόπο είμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή φύλαξης των συνόρων της πατρίδας μας, στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Έβρου μας”
», ανέφερε ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, πρόεδρος των Συνοριακών του Εβρου,  ο οποίος και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν σε περιπολία τους, με το γιο του Πρωθυπουργού .