ΑΤΤΙΚΗ: Τηλέφωνα ανάγκης για όσους έχουν πληγεί από την έντονη βροχόπτωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για όσους έχουν μείνει άστεγοι, κσι τα ακίνητα τους, έχουν υποστεί καταστροφές από την έντονη βροχόπτωση.

Δήμος Περιστερίου
Στο τηλέφωνα ανάγκης του Δήμου Περιστερίου, 210 57 15408 για Δημοτες που επληγησαν μπορούν να καλούν για πληροφορίες και ενημέρωση των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου.

Στο Ίλιον, δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Ιλίου για όσους δημότες τα σπίτια των οποίων κρίνονται ακατάλληλα.
Οι κάτοικοι της περιοχής οι περιουσίες των οποίων έχουν πληγεί, και τα σπίτια τους έχουν πλημμυρίσει, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Δήμου να δηλώνουν τα προβλήματα που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση 210.2618642& 210.2614145.
Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης, προκειμένου να μεταβούν σε εκμισθωμένα ακίνητα του Δήμου για να περάσουν τη νύχτα μπορουν να επικοινωνούν με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ανδρ.Αλεβίζου στο κινητό 6972.860701. Δημότες του Ιλίου οι οποίοι έχουν υποστεί καταστροφές στις περιουσίες του, από τα πλημμυρικά φαινόμενα, για καταγραφή προβλημάτων μπορούν να επικοινωνούν με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτα Μηλιώνη 6973238164
Τηλέφωνο Πολιτικής Προστασίας:
Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κουμαραδιός 6945551028
Επίσης ο δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων οι υπηρεσίες του θα βρίσκονται σε επιφυλακή όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ ζητεί από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.
Επιπλέον τονίζει σε ανακοίνωσή του πως υπάρχει άμεση ανάγκη για αντλίες ομβρίων υδάτων και απευθύνει έκκληση προς όποιον μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport