“Το τι έγινε δεν χρειαζόταν να μας το πούνε, το βιώσαμε στο πετσί μας, το ποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες δεν μας είπαν”

Σε απολογισμό της κοινής Συνέντευξης Τύπου παρουσια των Αρχηγών της ΕΛ.ΑΣ και της ΠΥ, κείμενο γνώμης, Αστυνομικού μάχιμης Υπηρεσίας.

“Εδώ δεν έχουμε μαντήλι να σκουπίσουμε τα δάκρυα μας, η διαστημική υπηρεσία μας μάρανε!
Η εικόνα των αρχηγών ΕΛ.ΑΣ κ Π.Υ. να εκτελούν καθήκοντα των εκπροσώπων τύπου οι οποίοι μας λένε το timeline της καταστροφής ήταν αχρειαστη.

Το τι έγινε δεν χρειαζόταν να μας το πούνε, το βιώσαμε στο πετσί μας, το ποιοι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους κ χάθηκαν ανθρώπινες ζωές κ περιουσίες δεν μας είπαν.
Για τον υπουργό δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα η προσφορά του στην κοινωνία φαίνεται καθημερινά, δεν χρειάστηκε να καούμε για να εκτιμηθεί το έργο του.

Πολλά συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό μας που δεν στάθηκε σε ένα μεμονωμένο περιστατικό κ εκτίμησε κ αυτός επίσης την προσφορά του κ δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του.
Ο υπαρχηγός της Π.Υ. προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι δεν είχαν χρόνο κ έσπευσαν όλοι να συμφωνήσουν μαζί του.

Το κακό είναι ότι στις δουλειές μας πάντα (μα πάντα) δεν έχουμε τον χρόνο σύμμαχο μας, είμαστε πάντα πίσω κ κρινομαστε ανάλογα με την ταχύτητα που καλύπτουμε τον χαμένο χρόνο”.

N.M.