ΘΣΝ: Ξυλοκόπησαν Αστυνομικό περιπολίας και τον λήστεψαν, στο προαύλιο του ΑΠΘ

Αστυνομικός σε υπηρεσία περιπολίας με πολιτικά, εντός του προαυλίου του ΑΠΘ δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων για να τον ληστέψουν και του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο

Στο πλαίσιο περιπολιών αποτροπή έκνομων ενεργειών και των κορωνοπάρτι που στήνονται στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, τα ξημερώματα της Κυριακής (13/06) δέχτηκε επίθεση και ξυλοδαρμό στο προαύλιο του ΑΠΘ από ομάδα ατόμων με πρόθεση να τον ληστέψουν. Ο 20χρονος Αρχιφύλακα της ΓΑΔΘ  σε διατεταγμένη υπηρεσία περιπολία, ενδεδυμένος με πολιτικά . Ο αστυνομικός  αιφνιδιάστηκε και οι πέντε νεαροί του επιτέθηκαν και με χέρια και πόδια τον έριξαν στο έδαφος ενώ συνέχισαν να τον κλωτσούν καταφέρνοντας του απανωτά χτυπήματα. Όπως καταγγέλθηκε στη συνέχεια από τον αστυνομικό, ένας από τους νεαρούς του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνό του, και αποχώρησαν εντός του προαυλίου του ΑΠΘ.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπίστωσαν ο ελαφρύς τραυματισμός του . Για την επίθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και ταυτοποίηση των δραστών.