ΘΣΝ: “Τρομοκράτες του δρόμου” σε δύο ρόδες

Με παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα αποτυπώνουν σε εικόνα την αντικοινωνική οδήγησή τους και δημοσιοποιούν το βιντεοληπτικό υλικό στο διαδικτυακό κανάλι που διατηρούν.

Δίνουν το σύνθημα μεταξύ τους και φωνάζουν “μπ@@@οι” όταν τους εντοπίζουν δίκυκλα της ΔΙΑΣ και πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ. Με τις μηχανές τους στη μια ρόδα, πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα σε εν κινήσει τροχοφόρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανεβαίνουν σε πεζοδρόμια με πεζούς και ποδηλατοδρόμους και προκαλούν με την ακραία οδηγική τους συμπεριφορά!

 

Ξεπερνώντας κάθε όριο κοινωνικής ανοχής και έχοντας παραβιάσει τις περισσότερες διατάξεις του ΚΟΚ οι δικυκλιστές της ομάδας δρουν ως “τρομοκράτες του δρόμου” κυκλοφορούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Το ανησυχητικό είναι ότι στην εικονική πραγματικότητα έχουν μεγάλο αριθμό σε “ακολούθους” με υποστηρικτικά σχόλια στην επικίνδυνη τάση που επιχειρούν να δημιουργήσουν ενώ δε μπορεί κανείς να διασφαλίσει το ενδεχόμενο να βρουν μιμητές στους δρόμους.
Για τις επίσημες Αρχές ωστόσο μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να έχουν λάβει δραστικά μέτρα σε δημιουργούς ομάδων και forum’s με επικίνδυνες “προτάσεις ” και παρουσιάσεις.