ΘΣΝ: Συνελήφθη τηλεπαρουσιαστής για εκβίαση από πρώην μάνατζερ μοντέλων

Αστυνομικοί του Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τηλεπαρουσιαστή ο οποίος απαιτούσε χρήματα για λογαριασμό πρώην μάνατζερ μοντέλων και τηλεοπτικού πωλητή που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ασκήθηκε Ποινική Δίωξη στον 56χρονο τηλεπαρουσιαστή Κώστα Μιναρετζή και στον πρώην μάνατζερ μοντέλων και τηλεοπτικού πωλητή, ιδιοκτήτης ιστοσελίδων και έντυπης εφημερίδας, Μένανδρο Φουρθιώτη καθώς και κατά ενός ακόμη αγνώστου ατόμου, για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Ο 58χρονο τηλεπαρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής, συνελήφθη το Σάββατο (20/04), στο πλαίσιο του αυτοφώρου και παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικειο Θεσσαλονίκης. ενώ ο 39χρονος πρώην μάνατζερ μοντέλων Μένανδρος Φουρθιώτης και ο έτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, αναζητούνται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκαν οι καταγγελίες 44χρονου τραγουδιστή σε βάρος 39χρονου Μένανδρου Φουρθιωτη ότι τον εκβίαζε και του ζήτησε περίπου €15.000 για να αποσύρει σχετικά δημοσιεύματα στα οποία ανέφερε ότι είναι παιδεραστής και ότι επί τρείς μήνες κακοποιούσε σεξουαλικά 13χρονο. Ενώ στην ίδια Υπηρεσία (10/04) μετέβη επίσης 46χρονος ο οποίος κατήγγειλε ότι ο Μεναδρος Φουρθιωτης του ζητούσε εκβιαστικά να του καταβάλει €200.000 για ανά αποσύρει ανάλογα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Ο Κώστας Μιναρετζης, ο οποίος δηλώνει δημοσιογράφος φέρεται να τηλεφώνησε στον 36χρονο για να του ζητήσει μέρος των χρημάτων ύστερα από συνεννόηση με τον Μένανδρο Φουρθιώτη. Κατά τη συνάντηση τους σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου “Μακεδονία”, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.