ΘΣΝ: «Σκέψου καλά πριν τα βάλεις με μπίλιονερ»!- Όλη η συνέντευξη της 24χρονης που υπέβαλλε καταγγελία για το βιασμό της

 

Μια συνέντευξη που ανοίγει έναν μεγάλο κύκλο έρευνας, «Το πάρτι συνεχίζεται στη δική μου σουίτα πλέον και είναι γνωστό τοις πάσι ότι φημίζομαι για τη… φιλοξενία μου» αναφέρει εμφατικά στον επίλογό του ο δημοσιογράφος και καταλήγει, «.. ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που με έκανες να αισθανθώ τόσο άνετα!»

Μου έδωσε ραντεβού στον χώρο εργασίας της. Ίσως γιατί εκεί αισθανόταν πιο σίγουρη. Περίμενα να δω ένα πλάσμα σοκαρισμένο. Έκανα λάθος. Ήταν βαθιά πληγωμένη. Αηδιασμένη γι’ αυτό που της συνέβη. Κυρίως όμως αποφασισμένη να μιλήσει. Αισθάνθηκα αμήχανα στην αρχή. Δεν ήξερα από πού να αρχίσω. Σου έδινε την εικόνα κάτι εύθραυστου που, αν το άγγιζες σε λάθος σημείο, μπορούσε να σπάσει. Η πείρα μου φάνηκε αδύναμη να με βοηθήσει και αναγκάστηκα να καταφύγω στο ένστικτό μου. Άφησα την ψυχή μου να με οδηγήσει. Είχε μια άλλη ομορφιά η Γεωργία. Εκείνη της αθωότητας που σε αφοπλίζει.

Όταν ο 27χρονος συνελήφθη και κρατήθηκε στην Ασφάλεια, έσπευσε στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του. Το μπλέξιμο του γιου της ανέλαβε ένα από τα βαριά δικηγορικά ονόματα της πόλης. Σε κάποια συνάντηση μεταξύ αντίθετων πλευρών, κάποιο από αυτά τα θρασίμια τόλμησε να ξεστομίσει στο συνομιλητή του την εξής φράση: «Σκέψου καλά πριν τα βάλεις με μπίλιονερ»!

«Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα “πρωτοχρονιάτικα να πάω πού;”. “Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου”, της είπα. “Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν”. Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιό μου».

Η συνέντευξη της 24χρονης, στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο