ΘΣΝ: Παρκούρ "θανάτου", για 13χρονο (ΦΩΤΟ)

Μοιραίο παιχνίδι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για 13χρονο παιδί, όταν ο ανήλικος που έκανε παρκούρ με φίλους του, έπεσε στο κενό απο παραθυρο 6οροφης νεοανεγειρομενης οικοδομης στο φωταγωγο.

Σύμφωνα, με τις αναφορές κατοίκων, ο 13χρονος με την παρέα του, πέντε παιδιά, είχαν επιδοθεί στο αυτοσχέδιο ριψοκίνδυνο παιχνίδι.

http://youtu.be/JqqgboPzp48″

Η παρεα των ανηλίκων, περνουσαν από μία ταράτσα πολυκατοικίας στην άλλη. Εκτιμάται ότι ξεκίνησαν από οικοδομή επί της οδού Μητροπόλεως κι έφτασαν έως την νεοανεγειρομενη οικοδομή της Αγίας Σοφίας.

image

Ο 13χρονος Θοδωρής Αβραμιδης, μαθητής της Β Γυμνασίου, με τους φίλους του έκαναν παρκούρ, όταν από τα στοιχεία της αυτοψίας στο χώρο, υποχώρησε το τζάμι που πάτησε κι έκανε “βουτιά θανάτου” από ύψος έξι ορόφων, περίπου 25 μέτρα. image

Στην περιοχή, έσπευσε Ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Ακαριαίος ο θάνατος του ανήλικου, ωστόσο ήταν σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

image

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο, χωρίς να έχουν διευκρινιστει οι συνθήκες του δυστυχήματος, με τους φίλους του 13χρονου σε κατάσταση σοκ να μην είναι σε θέση να δώσουν κατάθεση στις Αρχές, για το πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον φίλο τους.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport