ΘΣΝ: Ομολόγησε την απαγωγή της Μαρκέλλα – Επιχείρησε να καταστρέψει ενοχοποιητικά στοιχεία

Οι υποστηρικτική θέση της κατηγορούμενης από την αρπαγή και όσα ακολούθως έκανε στη 10χρονη ως ομολογία της πράξης της

Ομολόγησε η 33άχρονη για την απαγωγή της 10άχρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη η οποια κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, ενώπιον των Αστυνομικών που την συνέλαβαν.

Η 33άχρονη παραδέχτηκε ότι γνώριζε την ανηλικη ως γειτόνισσα της μητέρας της στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά. Διαζευγμένη και μητέρα  η ίδια με το ανήλικο παιδί της να διαμένει με τον πατέρα του, ανέφερε στους Αστυνομικούς, οτι προσεγγισε τη 10άχρονη την πλησίασε και της ανέφερε ψευδώς ότι την έστειλε η μητέρα της λογω υποχρέωσης να την πάρει από το σχολείο και θα την επέστρεφε στο σπίτι. Ως γνώριμο πρόσωπο η 10άχρονη ακολούθησε την κοκκινομάλλα γυναίκα, η οποία την μετέφερε στο δικό της σπίτι στην Καλαμαριά. Της έφτιαξε ένα ρόφημα με γάλα στο οποίο είχε προσθέσει, βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και προκάλεσε καταστολή στην ανήλικη.

Όπως φέρεται να έχει παραθέσει στους Αστυνομικούς την ξάπλωσε και άρχισε να τη θωπεύει. Τη μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή  της Τούμπας της έδωσε 30€ και στην συνέχεια πεζή την κατεύθυνε μέχρι το σημείο που ήταν το πρατήριο καυσίμων και την εντόπισαν οι δύο πολίτες και ενημέρωσαν τις Αρχες όπως έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό.

Η 33άχρονη  προκειμένου να αποφυψρι την αναγνώριση και τη σύλληψη, ξυρισε τα κοκκθνα μαλλια της απέρριψε  το κινητό της τηλέφωνο και προμηθεύτηκε νέο με νέα κάρτα ενώ ζήτησε από ΤΑΧΙ να τη μεταφέρει στην Παραλία Κατερίνης, όπου διέμεινε σε ένα σπίτι που νοίκιασε με εφαρμογή βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.

Από τη κατάθεση του οδηγού ΤΑΧΙ από οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την εντόπισαν και την έθεσαν υπό παρακολούθηση οπότε και προχώρησαν στη σύλληψη της . Η ίδια είχε καταστρεψει τον φορητό της ηλεκτρονικό υπολογιστή, μερος του οποίου της απέσπασαν πριν τα απορρίψει σε κάδο ώστε να καταστρέψει αποδεικτικό υλικό. Εξετάζεται στο σκληρό δίσκο να ειχε καταγεγραμμένο βιντεοληπτικό ή φωτογραφικό υλικό από όσα έκανε σε βάρος της ανήλικης.

Σε έρευνα στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Καλαμαριάς, μεταξύ άλλων  κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33άχρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης καθ ς έχει καταγράψει από κάμερες ασφαλείας.

Η ίδια επιχειρεί να πείσει τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας ΘΣΝ ότι  έδρασε από μόνη της, εκμεταλλευόμενη την γνωριμία με την οικογένεια και το γεγονός ότι το παιδί εύκολα θα την εμπιστευόταν και θα την ακολουθούσε. Οι Αρχές ερευνούν για τυχόν εμπλοκή της σε παρόμοιες ενέργειες σε βάρος άλλων ανήλικης  και παραπέμφθηκε  στον Εισαγγελέα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, για τον νόμο περί ναρκωτικών και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου.