ΘΣΝ: Νέα πρωτοτυπία της Διεύθυνσης Τροχαίας, “Έναρξη ωραρίου 03.00 και 04.00”

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλία Αστυνομικών

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι τα μέτρα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης για τον αυριανό (σημερινό) Μαραθώνιο, ξεκινάνε στις 03.00 ώρα της 01-04-2018, τα οποία ανακοινώθηκαν πριν από λίγο, παρ’ όλο που η Διοίκηση εδώ και μήνες γνώριζε την πραγματοποίηση του Αθλητικού αυτού γεγονότος!

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 16.00 ώρα!

Είναι πλέον φανερό σε όλους μας, ότι η Αστυνομική ηγεσία της πόλης δεν έχει κανέναν σεβασμό προς τα εργασιακά δικαιώματα του Αστυνομικού προσωπικού! Η πρωτοτυπία να ξεκινάει η βάρδια του ένστολου Αστυνομικού προσωπικού στις 03.00 ώρα, είναι απ’ όσο γνωρίζουμε μοναδική στην Ελληνική Αστυνομία, ίσως ακόμα και από τη δημιουργία της!

Πέραν τούτου, όπως γνωρίζουμε, η εν λόγω Αστυνομική Διεύθυνση ενισχύθηκε από περιφερειακές και άλλες Υπηρεσίες με δεκάδες συναδέλφους, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να επικαλεστεί υπηρεσιακή αδυναμία!

Απαιτούμε να μας απαντήσει η ηγεσία της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από πού προβλέπεται το ωράριο αυτό και αν θα ζητηθούν ευθύνες από τον υπογράφων της εν λόγω Διαταγής και την άμεση ανάκληση των παράνομων εργασιακά υπηρεσιών με πλήρη συμμόρφωση με τα Προεδρικά Διατάγματα!