ΘΣΝ: Ξυλοκόπησαν υπάλληλο Security σε φύλαξη γραφείων της εταιρίας “Ντελόπουλου”

Διαρρήκτες εισέβαλλαν στα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας του επιχειρηματία Ζήση Ντελόπουλου στη Θεσσαλονίκη.

Ο επιχειρηματίας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό κείμενο με την περιγραφή του περιστατικού:

«Ληστεία με παρά λίγο φόνο υπέστη το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη στις 2:00 τα ξημερώματα αφού 5 άγνωστοι παραβιάζοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και αφού προηγουμένως ξυλοκοπήσαν με θανάσιμα χτυπήματα το άνδρα της ασφαλείας σεκιουριτι ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προξένησαν καταστροφές στον εξοπλισμό των γραφείων αφαιρώντας χρήματα και υπολογιστές. Θέλω να ευχαριστήσω την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας καθώς και τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για την άριστη επιμέλεια που δείξανε για να κρατήσουν στη ζωη τον άνδρα της ασφαλείας σεκιουριτι».

e2

Στην ανάρτηση του ο επιχειρηματίας ανήρτησε φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας και τον τραυματισμένο υπάλληλό του .

Σύμφων με το thesstoday.gr οι δράστες ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο, και κατέβηκαν στον πρώτο όροφο. Αφού έσπασαν τα γραφεία, υπολογιστές και τις κάμερες προκειμένου να αποκρύψουν την ταυτοτητα τους.

Ωστόσο στο γραφείο εντόπισαν το πακτωμένο χρηματοκιβώτιο. Προς στιγμήν αποχώρησαν για να επιστρέψουν με βαριοπούλες. Εντόπισαν #€500 ενώ προκάλεσαν ζημιές ύψους πάνω από #€7.000 και αποχώρησαν καθώς άρχισε να ηχεί ο συναγερμός.

Στην είσοδο εντόπισαν το Security και του απέσπασαν το όχημα με το οποίο διέφυγαν.

Οι δράστες επέστρεψαν με άλλο αυτοκίνητο και γρονθοκοπησαν βίαια το Security τον οποίο εγκατέλειψαν αναίσθητο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται.