ΘΣΝ: Καταγγελλει τον ξυλοδαρμό του, μέσα σε γνωστό club της πόλης

Καταγγέλλει ότι δέχθηκε αναίτια επίθεση από σωματώδη άνδρα μέσα στις τουαλέτες του club όπου διασκέδαζε, με αποτέλεσμα να αιμόφυρτος να πιέσει στο πάτωμα και να διευκρινισθεί στο Νοσοκομείο.

Όπως υποστηρίζει ο 24άχρονος, διασκέδαζε με δυο φίλες του, σε πολύ νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, όταν δέχθηκε αναίτια επίθεση από σωματώδη άνδρα μέσα στις τουαλέτες του club, με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτος να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Ήθελε να τον σκοτώσει…

Οι συγγενείς του, υποστηρίζουν  ότι ο 24άχρονος, (30/12-03.50) λίγο πριν αποχωρήσουν, πήγε στην τουαλέτα του club. Στην τουαλέτα μπήκε κι ένας  ένας σωματωδης άνδρας ο οποίος, με βια τον έβγαλε από την τουαλέτα και τον γρονθοκόπησε με μανία στο πρόσωπο, τον κλωτσούσε σε όλο το σώμα ενώ βρισκόταν πεσμένος στο δάπεδο.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία δυο άνδρες, απομάκρυναν το δράστη της επίθεσης από τον 24άχρονο, ενω φέρεται να φωνάζει, “Αφήστε με να τον σκοτώσω τον αλήτη…”, και κινήθηκε προς το μέρος του νεαρού για να του επιτεθεί ξανά.

Τον πέταξαν σαν σκουπίδι έξω από το μαγαζί

Ο 24άχρονος καταγγέλλει επίθεση από “μπράβους” του club, οι οποίοι τον έβγαλαν με τη βία από το μαγαζί και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Αιμόφυρτο τον εντόπισαν οι δυο φίλες που τον συνόδευαν και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Για τη σε βάρος του επίθεση ο 24άχρονος, υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου, για σωματική βλάβη, εξύβριση και προσβολή, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας, για τον προσδιορισμό και τη σύλληψη του δράστη.