ΘΣΝ- Γιάννης Μουζάλας σε αντιεξουσιαστή: “Ανόητε! Θέλω να με ακούσεις”..

Ένταση προκάλεσαν σε προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡιΖΑ, στο Δημαρχείο του Δήμου Θεσσαλονίκης, αντιεξουσιαστες οι οποίοι εισέβαλαν στην αίθουσα κατά την ομιλία του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Φωνάζοντας συνθήματα, ενώ το κοινό που παρακολουθουσε την εκδήλωση τους αποδοκίμαζε, ομάδα αντιεξουσιαστών και μέλη της ΚΕΕΡΦΑ, εισέβαλε στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» (27/01) όπου ήταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη εκδήλωση που διοργάνωνε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Οι αντιεξουσιαστές με συνθήματα για “ανοιχτά σύνορα για πρόσφυγες και μετανάστες” και απαίτηση “να απομακρυνθεί ο φράχτης του Έβρου” επιχείρησαν να διακόψουν την ομιλία του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικης Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος με επιχειρήματα παρέθεσε τις κινήσεις που έχουν γίνει στη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις της χώρας μας.
Στις προσωπικές επιθέσεις με χαρακτηρισμό σε βάρος του από άτομο μεταξύ των αντιεξουσιαστών, ο οποίος αναφέρθηκε προσωπικά στον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικης Πολιτικής, σε “μονοσυρτο μονόλογο” και ανέφερε “Δεν έχει δουλέψει στη ζωή του αυτός ο άνθρωπος” ενώ κάποιος άλλος ..συμπλήρωσε, “Απ τις καρέκλες να φύγετε”..
Ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικης Πολιτικής, του απάντησε ..επί προσωπικού «Θέλω να σου πω το εξής, και θέλω να με ακούσεις.. 27 χρόνια είναι η ενασχόλησή μου, με τους πρόσφυγες, ανόητε. Ανόητε! Θέλω να με ακούσεις.. Τα ίδια έλεγαν οι Ισραηλιοί… Τα ίδια έλεγαν και οι Αμερικάνοι στο Ιράκ.. Βλακα!..» στο απόσπασμα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο με τους παρεβρισκόμενους στην εκδήλωση να χειροκροτούν τη στάση του Γιάννη Μουζάλα, ενώ οι αντιεξουσιαστές συνέχιζαν να γιουχαΐζουν την οποία άποψη, δεν αποδεχόταν το μονόλογο που επιχείρησαν να επιβάλουν.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport