ΘΣΝ: Έρευνα κατ’ οίκον παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου- Κατασχέθηκαν υπολογιστές και κινητά

Κατ’ οίκον έρευνες σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο, στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελιών σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενεργούν Αστυνομικοί παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών

Τέθηκε υπό κράτηση ο πρώην παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, και αύριο (23/12) θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα εξετάσει την υπόθεση και θα αποφανθεί στο ενδεχόμενο άσκησης Ποινικής Δίωξης σε βάρος του. Ο πρώην πλέον παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» κατηγορείται για δημοσιοποίηση και διακίνηση δύο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο πρώην παρουσιαστής, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, ενδέχεται να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

Η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου και Εισαγγελέα, μετέβησαν στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, σε κατ’ οίκον έρευνες, προκειμένου να παραλάβουν ηλεκτρονικές συσκευές και ηλεκτρονικούς υπολογιστές του πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα».

Στο πλαίσιο της έρευνας, εκτός από την καταγγελία της 23χρονης , η οποία κατήγγειλε δύο αναρτήσεις στο διαδίκτυο και μη ενεργές καταχωρήσεις, σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου του εξωτερικού, η Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης, αναζητά πειστήρια για τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς διαφαίνεται ότι κατέγραφε σε βίντεο ερωτικές στιγμές με τις πρώην συντρόφους του τα οποία στη συνέχεια δημοσίευε και τα αναρτούσε σε πορνογραφικές διαδικτυακές πλατφόρμες. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας έχουν προκύψει αναρτήσεις σε τέσσερα ιστολόγια του εξωτερικού, με τις Ελληνικές Αρχές να έχουν ήδη ενημερώσει στις αρμόδιες Υπηρεσίες ξένων Υπηρεσιών, να συνδράμουν στο πλαίσιο της έρευνας.