ΘΣΝ: Εντοπίσθηκε το πτώμα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού

Ειχνιάστηκε η δολοφονία του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Γραικού. Το πτώμα εντοπίσθηκε θαμμένο μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα του καθ’ ομολογιαν δράστη της δολοφονίας του.

Το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016, ο 59άχρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός, από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνος της παρουσίας του, με το αυτοκίνητο του- HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252- ενώ αναχώρησε από τα σφαγεία στην περιοχή της Χαλάστρας.

Η σύζυγός του άρχισε να τον αναζητά, χωρίς ανταπόκριση, ενώ το τηλέφωνο του ήταν απενεργοποιημένο. Όπως διαπιστώθηκε από την άρση απορρήτου, το τηλέφωνο “έκλεισε” στην περιοχή της Χαλάστρας όσο ακόμα ο 59άχρονος επιχειρηματίας, βρισκόταν στο σφαγείο.

Μια οικονομική συναλλαγή είχε πριν την εξαφάνισή του, ο επιχειρηματίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές, έμπορος με τον οποίο είχε οικονομική συναλλαγή, ο 59άχρονος Δημήτρης Γραικός, ομολόγησε οτι σκότωσε και έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του, τον επιχειρηματία.

Ο καθ’ομολογίαν δράστης κρατείται ενώ υπέδειξε στους Αστυνομικούς το σημείο που ενταφίασε το πτώμα του κτηνοτρόφου και το όχημα του.