ΘΣΝ: Ελεύθερος για την καταγγελία, κρατούμενος για την τρίτη καταγγελία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγυοδοσια, αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή Θεσσαλονίκης και κοινή απόφαση με τον αρμόδιο Εισαγγελέα τέθηκε υπό κράτηση για νέα καταγγελία

Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως επιβλήθηκαν στον 58χρονο Στάθη Παναγιωτόπουλο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης €30.000.

Σε βάρος του 58χρονου πρώην τηλεοπτικου παρουσιαστή, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να εξέφρασε την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Ωστόσο σε βάρος του 58χρονου έχει υποβληθεί και νέα μήνυση απο άλλη πρώην σύντροφό του για ανάρτηση βιντεοληπτικου υλικού με προσωπικές τους στιγμές και του ασκήθηκε νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η Ανακρίτρια, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο – Τρίτη (28/12) και μέχρι τότε παραμένει σε κράτηση.

Μετά από τη δικονομικη εξέλιξη, ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην παρουσιαστή, Γιώργος Δακουράς, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του εκ νεο, για την ερμηνεία του άρθρου βάσει του οποίου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ο εντολέας του, ο οποίος όπως είπε, δείχνει μεταμέλεια και ζητάει διαρκώς συγνώμη καθώς αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει πράξει.

Επανέλαβε ότι ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο κάποια από αυτά φαίνονται ξανά αναρτημένα, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο εντολέας του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται.