ΘΣΝ: Ελεύθερος -εκ νέου- υπό όρους ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του

Ελεύθερος εκ νέου μετά την απολογία του ο πρώην παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για τη διακίνηση βιντεοληπτικού υλικού με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που περιλαμβάνουν τη σεξουαλική ζωή με πρώην σύντροφό του

Με την πλάτη γυρισμένη στα Δικαστήρια και τους δημοσιογράφους, ο υπόδικος Στάθης Παναγιωτόπουλος, αποχώρησε πεζός μέσα από το αστικό άλσος που βρίσκεται απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, και απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, να αφεθεί – εκ νέου- ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα. Προηγήθηκε τρίτη κατά σειρά καταγγελία και μήνυση σε βάρος του, από 48χρονη σήμερα, πρώην σύντροφο του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Τη Δευτέρα (27/12) Ανακριτής και Εισαγγελέας είχαν αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγυοδοσία €30.000, για τη δεύτερη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από επίσης πρώην σύντροφό του, και τέθηκε υπό κράτηση μέχρι το πρωί της Τρίτης (28/12) μέχρι να απολογηθεί εκ νέου.

Η πρώτη υπόθεση, με κατηγορούμενο το Στάθη Παναγιωτόπουλο, από πρώην σύντροφό του, βρίσκεται ήδη στα Δικαστήρια και μετά από αναβολές εκδικάζεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο (2022). Για τη δεύτερη καταγγελία με μήνυση σε βάρος του παρουσιαστή έχει ασκηθεί Ποινική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, στο διαδίκτυο.

Ο συνήγορος του 58χρονου πρώην παρουσιαστή, Γιώργος Δακουράς, διευκρίνησε ότι η υπερασπιστική γραμμή ήταν να συνενωθούν οι δύο κακουργηματικές δικογραφίες. «Χρέος της υπεράσπισης είναι να αναδειχτούν οι πραγματικές διαστάσεις των πράξεων. Η σημερινή αντιμετώπιση του κατηγορούμενου ήταν στις διαστάσεις που έπρεπε και προφανώς κρίθηκε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής και ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, καθώς σε 40 μέρες δικάζεται για παρόμοια περίπτωση σε βαθμός πλημμελήματος», δήλωσε.