ΘΣΝ: Δήλωσε το 2013 την κλοπή του Δ.Α.Τ της και οχτώ χρόνια μετά την αναζήτησαν με ένταλμα της Interpol Βουλγαρίας

Δήλωσε την κλοπή του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας της, πριν από οχτώ χρόνια και αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο σπίτι της… με ένταλμα της Interpol

 Πίσω στο 2013, η Α.Β. διαπίστωσε την κλοπή της Αστυνομικής Ταυτότητάς της, και προχώρησε σε δήλωση στην Ασφάλεια Σερρών, τκ Δελτίο ακυρωθηκε, ενω ταυτόχρονα εξέδωσε νέο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Η γυναίκα που σήμερα ζει στη Θεσσαλονίκη, στις 16 Δεκεμβρίου 2021, οχτώ χρόνια μετά την κλοπή του Δ.Α.Τ της, βρέθηκε αντιμέτωπη με πέντε Αστυνομικούς, παρουσία Εισαγγελέα  της υπέδειξαν ένταλμα της Interpol Βουλγαρίας, και την ενημέρωσαν ότι θα προβούν σε κατ οίκον έρευνα.

Σύμφωνα με το έγγραφο της Interpol, με την κλεμμένη της ταυτότητα, πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα 14μηνων, από το 2020 μέχρι το 2021, αγορές δεκατριών όπλων κρότου λάμψης.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο σκληρή είναι η εικόνα να ψάχνουν από τα κρεβάτια μέχρι τα πατάρια, από τα μπάνια μέχρι το σαλόνι, από τα πλυντήρια μέχρι τα συρτάρια και φυσικά δεν βρήκαν τίποτε. Είναι απίστευτο σε τι περιπέτειες μπορεί να ‘μπει’ κάποιος επειδή του έκλεψαν την ταυτότητά του» δήλωσε η Α.Β. στο Infonews24.

Οι αστυνομικοί παρουσία της Εισαγγελέας, αφού έλαβαν κατάθεση από τη γυναίκα, αποχώρησαν από το διαμέρισμα, ενώ η ίδια, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που έχει υποστεί από την περιπέτεια στην οποία ενεπλάκη, όταν της έκλεψαν το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας της κι ενώ είχε δηλώσει την κλοπή στην Αστυνομία.

________________________

* Ζωή Χειμωνίδου, Infonews24