ΘΣΝ: Διαρρήκτες έθεσαν σε ομηρεία Αστυνομικό της Ασφάλειας, όταν έγιναν αντιληπτοί σε διάρρηξη|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Οι διαρρήκτες φώναζαν ότι είναι αστυνομικοί και “αρπαξαν” Αστυνομικό, τον οποίο έθεσαν σε καθεστώς ομηρείας καθώς θεώρησαν ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη.

1226266952-26695.12305564_1719019681651785_1491799546_n.jpgΔιαστάσεις θρίλερ έχει η υπόθεση της περιπετειώδους σύλληψης 4 διαρρηκτών στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί της τοπικής ασφάλειας και της ομάδας ΔΙΑΣ ενημερώθηκαν περίπου στις 4 προχθές (11/03) το πρωί για ύποπτους θορύβου σε διαμέρισμα, από τον ένοικο ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει.

Οι αστυνομικοί κατέφτασαν αμεσα και προσπάθησαν ν’ ανοίξουν την πόρτα. Οι δράστες από μέσα δηλωσαν … αστυνομικοί και τράβηξαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος τον Αστυνομικό με τα πολιτικά ρούχα που είδαν στην πόρτα εκτιμόντας πως πρόκειται για τον ιδιοκτήτη και τράβηξαν τον σύρτη, θέτοντάς τον σε καθεστώς ομηρίας. Ο Αστυνομικός σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, έδωσε μάχη με τους δύο κακοποιούς -στη διάρκεια της οποίας υπέστη ρωγμώδες κάταγμα- μέχρι οι συνάδελφοι του να παραβιάσουν την πόρτα. Ακολούθησε ακροβατική καταδίωξη από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, μέχρι τον εγκλωβισμό και τη σύλληψη τους.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν άλλοι δύο συνεργοί τους οι οποίοι τους περίμεναν μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σε κοντινή απόσταση.

_________

*bloko.gr