ΘΣΝ: Αστυνομικός που συνέλαβε διαρρήκτη που κρύφτηκε στην ντουλάπα

Ο αστυνομικός Αλέξανδρος Σφελινιώτης, ενώ κλήθηκε σε διάρρηξη οικίας στη Θεσσαλονίκη, σε έρευνα που πραγματοποίησε στο χώρο, εντόπισε τον δράστη να έχει κρυφτεί .. μέσα στην οικιακή ντουλάπα και προχώρησε στη σύλληψή του

«Ο διαρρήκτης είχε προετοιμάσει πολύ καλά το σχέδιο του. Μπήκαμε στο διαμέρισμα. Αφού ερευνήσαμε προσεχτικά όλους τους χώρους, είχε μείνει μόνο η ντουλάπα κι ένα μικρό δωματιάκι που ήταν πλησίον αυτής. Όταν παραμερίσαμε τα ρούχα εκεί πέρα, που ήταν πάρα πολλά, διαπιστώσαμε ότι είχε “φωλιάσει” στη γωνία της ντουλάπας, για να αποφύγει τη σύλληψη, γιατί μας άκουσε όταν μπήκαμε μέσα», δήλωσε ο αστυνομικός Αλέξανδρος Σφελινιώτης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”. «Δυστυχώς για αυτόν, ευτυχώς για εμάς, διαπιστώσαμε εγκαίρως το πιστόλι που είχε στα χέρια του», τόνισε ο Αστυνομικός, ενώ όπως αποδείχθηκε, ήταν αεροβόλο, και κατά τη σύλληψη του 48χρονου δράστη, εκπυρσοκρότησε, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Ο διαρρήκτης όπως ταυτοποιήθηκε από τα στοιχεία του, ήταν ένοικος της πολυκατοικίας και γνώριζε για την απουσία του ενοίκου στο δώμα της πολυκατοικίας. Ο ίδιος, είχε κλειδώσει, την είσοδο της ταράτσας και οι Αστυνομικοί πήραν τα κλειδιά από άλλη ένοικο για να εισέλθουν στο χώρο. Ο 48χρονος με την δικογραφία σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.