ΘΣΝ: “Αρνητική σε ουσίες” το πόρισμα τοξικολογικής εξέτασης- Αμφισβητεί ο τεχνικός σύμβουλός της το αποτέλεσμα

Παραδόθηκαν στην Έ Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων από τα δείγματα που είχε παραδώσει προς εξέταση η 24χρονη καταγγέλλουσα βιασμό, ανήμερα την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη

Το πόρισμα των εξετάσεων της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό παρέδωσε ο καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ ιατροδικαστής Νίκος Ράικος και σε αυτό, περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα που διαβιβάστηκαν από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και  Τοξικολογίας της Βέρνης στην Ελβετία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επίπεδα αλκοόλ εμφανίζονται χαμηλά, στις εξετάσεις που υποβλήθηκε η 24χρονη, όπως προέκυψε από τις τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ δεν έχουν προκύψει ευρήματα ναρκωτικών ή άλλων ουσιών που θα μπορούσαν σε συνδυασμό με το αλκοόλ που είχε καταναλώσει να έχει επηρεάσει τη συμπεριφορά της .

Ωστόσο, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, ειδικός ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, σε δήλωσή τους προς τους δημοσιογράφους, αμφισβητεί το πόρισμα και θα ζητήσει περαιτέρω εξετάσεις. «Θεωρώ μη ενδεδειγμένο το γεγονός ότι εστάλησαν τα δείγματα στην Ελβετία ενώ υπάρχουν εργαστήρια στην Ελλάδα. Ας έστελνε δείγμα επαλήθευσης σε ένα εργαστήριο στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να τα στείλουν στην Ελβετία. Θα ζητήσουμε αντιδείγμα και τρίχες, δεν τελειώνει η έρευνα. Αυτοί νομίζουν με μισή ώρα εξετάσεων ότι τελείωσαν», δήλωσε ο ίδιος.