ΘΣΜ: Η Ένωση της Θεσσαλονίκης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την επικήρυξη των Αστυνομικών

Προσέφυγαν εναντίον της ιστοσελίδας που δημοσίευσε τα στοιχεία 21 αστυνομικών οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, σημειώνουν, «Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης, κ. Σωτήρης Τερζούδης, μετέβησαν σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, όπου κατέθεσαν μήνυση κατά της ιστοσελίδας «https://athens.indymedia.org», η οποία σε ανάρτησή της δημοσιοποιεί τα προσωπικά στοιχεία 21 Αστυνομικών της ΓΑΔΘ, των συντακτών του εν λόγω κειμένου, και κατά παντός υπευθύνου, για τη στοχοποίηση και τις άμεσες απειλές σε βάρος των συναδέλφων μας.

Εντούτοις, όπως μας ενημέρωσε ο Νομικός Σύμβουλος, μετά από σχετική έρευνα και επικοινωνία με τους καθ’ύλην αρμόδιους, δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση και τον αποκλεισμό των ιστοσελίδων με ανάλογο περιεχόμενο.

Ελπίζουμε ότι η Δικαιοσύνη θα συναισθανθεί την αγωνία μας και θα βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για την προστασία των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους».

Θεσσαλονίκη, 28 Ιουλίου 2021