Θλίψη: Πένθος στην ΕΛΑΣ, για το θάνατο του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Κω, Στέλιου Παπαδάκη

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Κω η αναγγελία θανάτου του  πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Κω, Στέλιου Παπαδάκη σε ηλικία 63 ετών

Ο Ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Στέλιος Παπαδάκης, υπηρέτησε για αρκετά χρόνια στο νησί της Κω μέχρι την αποστρατεία του ως Αστυνομικός Διευθυντής.

Ένας ικανότατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, με αντίληψη, προσηνής, καλόκαρδος, πράος και θυμόσοφος. Αντιμετώπιζε τις δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ και χαμόγελο. Λάτρης της αγροτικής ζωής και ενημερωμένος για τα πάντα. Αγάπησε την Κω ως δεύτερη πατρίδα του μετά την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη. Συμμετείχε στις δράσεις των Αποστράτων της ΕΛΑΣ αλλά και του συλλόγου Κρητών Κω.

Εξαιρετικός σύζυγος, πατέρας και παππούς. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια. Η κηδεία του τελέστηκε το απόγευμα (21/12) στο νέο κοιμητήριο Αναστάσεως Κυρίου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, στην οποία αναφέρει, «Η Ένωση μας στο άκουσμα της απώλειας του Ταξιάρχου ε.α. ΠΑΠΑΔΑΚΗ Στυλιανού εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήριά στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης μας και διετέλεσε Διευθυντής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Κω το χρονικό διάστημα 26-04-1997 έως 17-03-2006. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την προσωπικότητα και την προσφορά του. – Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

_______________________________________________

* aegeanews.gr