Θήβα: Πυροβόλησαν 45χρονο έξω από την οικία του

Ο δράστης πυροβόλησε τον 45χρονο ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας, ο όποιος κατέληξε νεκρός ενώ αναζητήσεις διεξάγονται για τον εντοπισμό του, καθώς στη συνέχεια διέφυγε

(24/07-13.30) Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, στο σώμα του 45χρονου εντοπίσθηκαν έξι τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τα τέσσερα από τα τραύματα στον κορμό του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό.

Μαφιοζικη δολοφονία (23/7) στη Θήβα, με το δράστη να «γαζώνει» τον 45χρονο Κώστα Τσαφταρίδη, στο Ταχι της Θήβας ενω επέστρεφε στην οικία του.

Όπως προκύπτει στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ο δράστης προσέγγισε τον 45χρονο και άρχισε να τον πυροβολεί, ενώ αναφορές αποδίδουν επτά πυροβολισμούς σε βάρος του θύματος, πατέρα δύο παιδιών, ενώ ο δράστης φέρεται να διέφυγε με ένα μπλε αυτοκίνητο.

 Ο 45χρονος Κώστας Τσαφταρίδης, διατηρούσε ατασκευαστική εταιρεία και εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, περισυνέλεξαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών, οι οποίοι πρόκειται να εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, με βαλλιστική στο ενδεχόμενο να είχε απασχολήσει σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθούν σε κατάθεση,  συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του 45χρονου προκειμένου να ερευνήσουν ενδεχόμενο να είχε δεχτεί απειλές ή να διατηρούσε να είχε διασυνδέσεις με “υποθέσεις της νύχτας” και ακόμα με ύποπτες επαφές.

Από την Ασφάλεια Θήβας διεξάγεται έρευνα και αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη ενώ ερευνώνται τα αίτια της φονική ενέδρας.