Θήβα: Διερεύνηση για τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού με θύμα τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο των Razastarr

Στο χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 46χρονος ιδρυτής του συγκροτήματος των Razastarr εντοπίσθηκε το όχημα με το σκύλο του

Χωρίς ενδείξεις και ευρήματα σύγκρουσης, το όχημα του 46χρονου Οδυσσέα-Αντρέα Τσιαμπόκαλου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής (22/08) στην επαρχιακή οδό Θηβών-Θίσβης, με κατεύθυνση το χωριό Δομβραίνα της Βοιωτίας. Από τα ευρήματα ο θάνατός του αποδίδεται σε παράσυρση από διερχόμενο τροχοφόρο,  χωρίς άλλα ευρήματα.

Ο 46χρονος στάθμευσε το όχημα στο οποίο επέβαινε και ο σκύλος του και υπό συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρασύρθηκε από ένα διερχόμενο τροχοφόρο με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα και διέφυγε.

Σε αναζήτηση πληροφοριών που θα οδηγήσουν την έρευνα σε προσδιορισμό του δράστη,  η ΕΛΑΣ εξεδωσε ανακοίνωση για μάρτυρες. Ωστόσο κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να διέρχονται από το σημείο, 36 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και το δεύτερο 22 λεπτά αργότερα. Αυτά τα δύο οχήματα που αναζητούν οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διερεύνησης για τίς συνθήκες του δυστυχήματος.

Ενώ πληροφορία από τη νεαρή οδηγό διερχόμενη από το σημείο, η οποία εντόπισε νεκρό τον 46χρονο, επιτρέπει την εκτίμηση ο οδηγός του οχήματος που ευθύνεται για την παράσυρση και το θάνατο του 46χρονου να ενήργησε αναστροφή μετά το τροχαίο και να απέφυγε να διέλθει μπροστά από την κάμερα.