Θησείο: Έκλεψαν το ηλεκτρικό του ποδήλατο και σε 10ημέρες Αστυνομικοί το εντόπισαν και του το επέστρεψαν (φωτο/video)

Κάμερες κατέγραψαν το δράστη να αφαιρεί μπροστά σε θαμώνες καφετέριας ηλεκτρικό ποδήλατο και δέκα μέρες Αστυνομικοί, το εντόπισαν και το επέστρεψαν στον κάτοχό του

Στον περιφερειακό του Θησείου, έξω από καφετέρια γεμάτη κόσμο, στάθμευσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο (17/10), αμέλησε ωστόσο να το κλειδώσει και όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι το είχαν κλέψει. Αναζήτησε βιντεοληπτικό υλικό από τα καφέ της περιοχής, και “εντόπισε” το δράστη της κλοπής ο οποίος αποχώρησε με το ηλεκτρικό του ποδήλατο, χωρίς κανείς από τους θαμώνες που αντιλήφθηκαν την κλοπή, να τον σταματήσει .

Ο ιδιοκτήτης του ποδηλάτου κατήγγειλε την κλοπή στο ΤΑ Ακρόπολης ενώ ενημέρωσε σχετικά ποδηλάτες στο ενδεχόμενο να αντιληφθούν την κίνησή του ώστε να τον ενημερώσουν, «..ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ, ήτανε στημένος πριν πάω εγώ εκεί και έψαχνε το θύμα του…. και έπεσα στην περίπτωση. Λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο… Αλλά το φταίξιμο είναι ΌΛΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ που δεν το κλείδωσα… Ποιος εγώ που συμβουλεύω τους πελάτες μου να μην αφήνουν ούτε 1 δευτερόλεπτο το ποδήλατο αφύλακτο.. Ποιος εγώ που έχω τουλάχιστον 20 αλυσίδες και κλειδαριές στο κατάστημά μου για πώληση…», ανέφερε ο ίδιος αναγνωρίζοντας το λάθος του αν το αφήσει ανασφάλιστο.

Σχεδόν 10ημέρες αργότερα (27/10) Αστυνομικοί του ΤΑ Ομόνοιας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του κλεμμένου ποδηλάτου για την ανεύρεσή του.

«Το ποδήλατο μου βρέθηκε σήμερα από το ΑΤ Ομονοίας. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την ΕΛΑΣ και ιδιαίτερα τον αστυνομικό κ. Νεκτάριο του ΑΤ Ομονοίας και τον Αστυνομικό κ. Χρήστο από το ΑΤ Ακρόπολης. Η βοήθεια τους ήταν ανεκτίμητη στην εύρεση του ποδηλάτου μου», έσπευσε να δηλώσει δημόσιο ο ιδιοκτήτης του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικοί των Τμημάτων Ομονοίας και Ακρόπολης για την ανταπόκριση και την ανεύρεση του κλεμμένου του ποδηλάτου .