Θετικοί στον κορονοϊό, τρεις Ανώτεροι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών

Σε ανάρρωση τρεις Ανώτεροι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, οι οποίοι ιχνηλατήθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ενώ επιπλέον δεκατρείς αστυνομικοί τέθηκαν σε καραντίνα

Απολύμανση (27/03) στον 3ο και 4ο όροφο του κτιρίου της οδού Θήρας που στεγάζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και το Τμήμα Κυψέλης. Οι τρεις Ανώτεροι Αξιωματικοί της Υ.Α.Α, έχουν ήπια συμπτώματα, ενώ από την Υπηρεσία τους ελήφθησαν υγειονομικά μέτρα για την αποτροπή διάδοσης της νόσου. Ενώ από τον ΕΟΔΥ ιχνηλατούντα οι επαφές τους εκτός υπηρεσίας ώστε να τεθούν σε καραντίνα και άπαντες έχουν υποβληθεί να σε μοριακό τεστ.

Όπως μετέδωσε στην ΕΡΤ ο Γιώργος Γεραφέντης στο τετραώροφο κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, πραγματοποιήθηκε (27/03) απολύμανση από ειδικά συνεργεία. Ωστόσο έντονη είναι η ανησυχία στο προσωπικό της ΕΛΑΣ, καθώς οι τρείς Ανώτεροι Αξιωματικοί καθημερινά συνεργάζονται με το σύνολο του προσωπικού που υπηρετεί στις τρείς Υπηρεσίες και τα περιφερειακά Τμήματα.