Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε άντρας από ρέμα- Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Νεκρός από την κακοκαιρία που έπληξε τη Θεσσαλονίκη, άνδρας ο οποίος εντοπίσθηκε σε ρέμα, παρασυρμένος από τα ορμητικά νερά, ανασύρθηκε από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης

(12/06-20.00) Σε 26χρονο Γεωργιανό ταυτοποιήθηκαν τα στοχιτου άνδρα ο οποίος νεκρός ανασύρθηκε από ρέμα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Τραγικό θάνατο για νεαρό άνδρα, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι του Σαββάτου (12/06) και πνίγηκε στο ρέμα. Οι διασώστες της Πυροσβεστικής ανέσυραν νεκρό τον άνδρα, από την οδό Μυτιλήνης,  με υπόδειξη πολίτη ο οποίος και τον διέκρινε ανάμεσα σε φερτά υλικά που είχε κατεβάσει το ρέμα που δημιουργήθηκε από την έντονη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Διασώστες του ΕΚΑΒ και η αστυνομία που ενημερώθηκαν άμεσα,  ωστόσο παρά τις προσπάθειες να επαναφέρουν τον νεαρό άνδρα στη ζωή, διαπίστωσαν το θάνατό του. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον οδηγό οχήματος το οποίο παρασύρθηκε νωρίτερα από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης επιχειρούν 13Πυροσβέστες καθως επίσης η ομάδα αυτοδυτών της 2ης ΕΜΑΚ με τέσσερα Πυροσβεστικά οχήματα.

Από ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το όχημά του αγνοούμενου οδηγού,  εντοπίστηκε εντός της κοίτης ρέματος στην περιοχή Πολίχνη Θεσσαλονίκης με τις ενέργειες των συνεργείων να συνεχίζονται  για την ανάσυρσή του από μεγάλο όγκο φερτών υλικών.