Θεσπρωτία: Πένθος στην ΕΛΑΣ- Αστυνομικός κατέληξε απο επιπλοκές- Είχε νοσήσει από Covid

Ο Αστυνομικός είχε νοσήσει από Covid-19 έλαβε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και κατέληξε λόγω επιπλοκών

Ο 53χρονος αστυνομικός Γιώργος Κυραννάς, είχε νοσήσει από Covid-19 και νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για περισσότερο από δύο βδομάδες. Είχε λάβει εξιτήριο και παρέμενε σε κατ οίκον νοσηλεία.

Το βράδυ του Σαββάτου (02/01) η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Κλήθηκε ασθενοφόρο με τον 53χρονο αστυνομικό να καταλήγει κατά τη μεταφορά.

Ο Γιώργος Κυραννάς, πατέρας δύο παιδιών, υπηρετούσε σε ακριτική υπηρεσία του Νομού Θεσπρωτίας και διέμενε στα Γιάννινα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας «εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του συναδέλφου ΚΥΡΑΝΝΑ Γεωργίου ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.
Ένας άξιος αστυνομικός και φιλότιμος συνάδελφος που δυστυχώς η αιφνίδια απωλειά του δεν τον άφησε να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας που όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε με ζήλο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του εκλιπόντος στους οποίους η ένωσή μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο που περνάει από το χέρι μας. Φίλε Γιώργο ….. καλό ταξίδι»