Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στη Λ.Συγγρού

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό τον οδηγό, όταν το όχημά του με ταχύτητα διεμβόλησε ετερο εν κινήσει τζιπ και με σφοδρότητα προσέκρουσε σε κολωνα φωτισμού, τα ξημερώματα στη Λ.Συγγρού.

Το όχημα (VW Scirroco 1.4)  με τον 34άχρονο οδηγό να έχει αναπτύξει χιλιόμετρα στο κοντέρ του- σύμφωνα με αυτόπτες του τροχαίου- παρέσυρε τζιπ (Mitsubishi Pajero) με οδηγό 27άχρονο μεταπτυχιακό φοιτητή, ο οποίος από τον παράδρομο έβγαινε στη Λ.Συγγρού στο ύψος του Αγ.Σώστη στο ρεύμα προς Αθήνα (13/04-02.25)

Σύμφωνα με την αυτοψία της Τροχαίας Καλλιθέας, ο 34άχρονος Αλβανός, με το αυτοκίνητο της μητέρας του, είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Διεμβόλησε μπροστά αριστερά (από την πλευρά του οδηγού) το τζιπ με αποτέλεσμα να κόψει τον τροχό και το εμπρόσθιο μέρος του, σηκώθηκε στον αέρα και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Μαρτυρία οδηγού ο οποίος ακολουθούσε, ανέφερε ότι το γκρι  (VW Scirroco 1.4) λίγα μέτρα νωρίτερα, τον είχε προσπεράσει με ταχύτητα μεγαλύτερη από 200χλμ (κατ’ εκτίμηση από την ταχύτητα στο κοντέρ του οχήματός του).

trx_ix20170413_201952

Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης στο εν κινήσει όχημα, σε συνδυασμό με την ταχύτητα είχαν αποτέλεσμα το υπαίτιο όχημα να κοπεί στα δύο ενω μεγάλα τμήματα του αυτοκινήτου εκτινάχθηκαν σε απόσταση με τη μηχανή του να εντοπίζεται στο διάζωμα. Άμεσα στο χώρο του τροχαίου μετέβησαν εννέα Πυροσβέστες με τρία οχήματα, χωρίς να χρειαστεί να επιχειρήσουν στον απεγκλωβισμό του οδηγού καθώς οπως διακριβώθηκε δε φορούσε ζώνη, εκτινάχθηκε απο το κάθισμα του σε απόσταση περίπου 30 μέτρων και κατεληξε σε παρτέρι.

Ο 34άχρονος οδηγός, σε κρίσιμη κατάσταση με βαρύτατο τραυματισμό στο κεφάλι, με σταθμο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου συνεπεία του βαρύτατου τραυματισμού του κατέληξε (13/04-08.30)

Ο 27άχρονος οδηγός του τζιπ- σε κατάσταση σοκ- με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε, καθώς ο τραυματίας υπαίτιος οδηγός κατέληξε, συνελήφθη και παραπέμφθηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια στον Εισαγγελέα.