Θανατηφόρο τροχαίο για το δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελιδη

Στο Νοσοκομείο  Βούλας, επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία του νεκρού άνδρα, ο οποίος ανασύρθηκε από τη θέση οδηγού οχήματος το οποίο εξετράπη και ανατροπή, ότι πρόκειται για το δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελιδη

Νεκρός ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελιδης σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Βουλιαγμένης (18/02-08.20) στη συμβολή της Λεωφόρου με την οδό Ιασωνίδου. Ο οδηγό του οχήματος μεταφέρθηκε βαρύτητα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του .
Σύμφωνα με την Τροχαία ο νεαρός άνδρας δεν έφερε στην κατοχή του ΔΑΤ, εμηνερωθηκαν οι οικοιοι του, οι οποίοι προχώρησαν στην ταυτοποίηση και αναγνώριση του. Ωστοσο η μια από τις δύο γυναίκες που επέβαιναν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο αυτοκίνητο δήλωσε στους διασώστες του ΕΚΑΒ τα στοιχεία του τραγουδιστή.
Ο αδελφός του 32άχρονου τραγουδιστή συντετριμμένος επιβεβαίωσε τα στοιχεία του, στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Αυτόπτες μάρτυρες σημειώνουν ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, και προσέκρουσε στα κιγκλιδωματα ενώ δύο νεαρές κοπέλες οι οποίες επέβαιναν ως συνοδηγός και στο πίσω κάθισμα, τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε κρίσιμη κατάσταση η μία νεαρή γυναίκα η οποία ανασύρθηκε από το πίσω κάθισμα του οχήματος υποβάλλεται σε χειρουργείο.
Προανάκριση διενεργεί το ΤΤ Ελληνικού.