“Θανασάκης ο πολιτευόμενος: “Από 7Ιουλίου θα έχετε νέα αλεξίσφαιρα””

Με αφορμή την ανταπόκριση σε πληρώματα της ΔΙΑΣ από υποψήφιο Βουλευτή στις επερχόμενες εκλογές

“Θανασάκης ο πολιτευόμενος!!!
Σήμερα το πρωί λοιπόν πολιτευτής (δεν εξετάζουμε κόμματα ή πρόσωπα ) στη θέα της ομάδας ΔΙΑΣ, έρχεται μας χαιρετά δια χειραψίας έναν προς έναν κ μας λέει: “από 7 Ιούλη – άσχετο ότι στις 7 θα ψηφίζουμε ακόμα- θα έχετε νέα αλεξίσφαιρα”!!!!
Λοιπόν πάμε πάλι από την αρχή κύριε υποψηφιε Βουλευτα.
Δεν θα μας κάνετε καμία χάρη να μας δώσετε αλεξίσφαιρα ή κράνη ή οχήματα ή στολές ή ασυρμάτους ή οτιδήποτε άλλο θεωρείται δημόσιο υλικό το οποίο ΥΠΟΧΡΕΟΎΤΑΙ, το ξαναλέω ΥΠΟΧΡΕΟΎΤΑΙ η Πολιτεία να παρέχει στον αστυνομικό για την εκτέλεση των καθηκόντων του!!!!
Δεν μας κάνετε καμία χάρη!
Ας μιλήσουμε για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος, ας μιλήσουμε για το πότε θα συμμορφωθεί η Πολιτεία με τις δικαστικές αποφάσεις, ας μιλήσουμε για το μισθολόγιο της ντροπής, ας μιλήσουμε κ για αυξήσεις που έχουμε να πάρουμε τόσα χρόνια, ας μιλήσουμε για τις θεσμικές κ οργανωτικές τομές που χρειάζεται η αστυνομία προκειμένου να συμβαδίσει με την εποχή. Θα έχουμε να μιλάμε μέρες αν πραγματικά θέλετε να προσφέρετε, όχι όμως να βαφτίζουμε πολιτική νίκη ή δέσμευση την παροχή των βασικών εργαλείων της δουλειάς!!!
Γι αυτό μια παράκληση προς υποψηφίους: αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τις ανάγκες των ψηφοφόρων σας να ενημερωθείτε για αυτές . Αν πάλι δεν μπορείτε να ενημερωθείτε τότε μην μιλάτε για αυτές, πείτε απλά μια καλημέρα, δώστε το χέρι στον κόσμο σας κ αποχωρηστε! Έτσι κ αλλιώς έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι το εκλογικό κριτήριο του Έλληνα είναι το φιλικό προεκλογικό χτύπημα στην πλάτη…”

_________________

* σχολιο Αστυνομικού (Ν.Μ) της ΔΙΑΣ