“Θα κινηθεί ο νόμιμος πειθαρχικός έλεγχος σε όσους παραβιάζουν τα εργασιακά δικαιώματα του χαμηλόβαθμου αστυνομικού προσωπικού;”

Με αφορμή τα Μετρά Τάξης κατα την επίσκεψη του υποψήφιου Τούρκου Προέδρου Μουχαρέμ Ιντζέ στην Κομοτηνή, η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών του Νομού σχολιάζει την έκδοση των υπηρεσιών του ένστολου προσωπικού λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

“Αν για την από μέρες γνωστή και προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 31.05.2018 επίσκεψη του υποψήφιου Τούρκου Προέδρου Μουχαρέμ Ιντζέ στην Κομοτηνή, ο πίνακας διάταξης υπηρεσίας των αστυνομικών που θα εκτελέσουν καθήκοντα μέτρων τάξης κλπ, ανακοινώνεται στις 23.00 ώρα της σήμερον. ….τότε απλά αναρωτιέμαι αν ήταν ένα έκτακτο γεγονός, πότε θα ανακοινωνόταν οι υπηρεσίες???
Μήπως μισή ώρα πριν την έναρξη των μέτρων?????
Αν αυτό δεν είναι εργασιακός μεσαίωνας, τότε τί είναι???
Πότε επιτέλους θα σεβαστεί η ηγεσία μας τα εργασιακά δικαιώματα του αστυνομικού προσωπικού, όπως αυτά αποτυπώνονται στο σχετικό Προεδρικό Διάταγμα????
Πότε επιτέλους θα κινηθεί ο νόμιμος πειθαρχικός έλεγχος σε όσους παραβιάζουν τα εργασιακά δικαιώματα του χαμηλόβαθμου αστυνομικού προσωπικού????
Ή μήπως ο πειθαρχικός έλεγχος ενεργοποιείται μόνο σε βάρος του χαμηλοβάθμων και η Διοίκηση είναι τελικά ανεξέλεγκτη????” σχολιάζει η Σταυρούλα Τζαρτζανα.