Τέτα Καμπουρέλη: «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου»

Στο πλευρό του συζύγου της, κατηγορούμενος ως δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό, η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλήθεια είναι… Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θα πηγαίνω στη δουλειά μου, γιατί πρέπει να σωθώ με κάποιο τρόπο. Να επιβιώσουμε δηλαδή» ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη, προσθέτοντας.
«Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε. Και προ πάντων τα παιδιά μου».

Παρουσία Εισαγγελέα οι αστυνομικοί ερευνησαν το σπίτι τους και το κατάστημα περιποίησης άκρων που διατηρεί, αναζητώντας πειστήρια για την υπόθεση. «Τα έχουν ξεσηκώσει όλα. Έχουν βγάλει τα air-condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι, καθώς και το μαγαζί ψάξανε, μες στον κόσμο. Δεν έχει βρεθεί καθόλου στοιχεία, πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και δυο σουγιαδάκια, τρία, που έχουμε πάρει από νησιά και το Μοναστηράκι με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία» συμπλήρωσε η σύζυγος του κατηγορούμενου.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίσθηκε όπως προέκυψε από τις αναλύσεις στη ΔΕΕ ίχνος ιδρώτα και έγινε ταυτοποίηση με το DNA του 58χρονου, από το εσωτερικό θυρίδας αδιάσειστο στοιχείο ενοχής που προκάλεσετην, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τη σύλληψή του 58χρονου ΒασίληΓκουρούση.

«Φυσικά και έδωσε (σσ DNA). Μα είναι αθώος ο άνθρωπός μου και πραγματικά, στηρίζουμε όλη η οικογένεια και μας στηρίζουν ευτυχώς και οι φίλοι και οι πελάτισσές μου. Ευτυχώς. Χρειάζομαι την στήριξη. Τώρα εγώ, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι μου. Είναι χάλια. Χάλια» ανέφερε ενώ ανέφερε ότι «Ήρθαν πρώτα στο μαγαζί, με εισαγγελέα. Με κόσμο φυσικά και δεν μου λέγανε και γιατί. Μετά ήρθαν στο σπίτι και μετά πήγα στη ΓΑΔΑ εγώ και έμαθα» υποστήριξε μεταξύ άλλων η Τέτα Καμπουρέλη.

Ο 58χρονος, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έχει συνεχή επαφή με τους συνηγόρους του, και προετοιμάζουν την απολογία του. Το πρωί (26/03-14.00) έχει προγραμματιστεί η απολογία του ενώπιον του Ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση και θα κληθεί να αντικρούει με επιχειρήματα την ποινική δίωξη σε βάρος του, αναμένοντας την απόφαση για την ποινική του μεταχείριση.

Όπως τόνισε, από τη σύλληψη του συζύγου τής, «Μία φορά μόνο, μία φορά είχα πάει προχθές. Δεν με αφήνουν. Πιστεύω στην αθωότητά του και έχει την στήριξη της οικογένειάς του. Θα δείτε, θα αθωωθεί. Το πιστεύω πάρα πολύ. Θα περιμένουμε και την αυριανή μέρα και θα αποφασίσουν οι δικηγόροι πλέον» πρόσθεσε, ότι από τις γυναίκες θύματα της κλοπής από τις θυρίδες τους, δεν ήταν πελάτισσά της.