Τέμπη: Τρισάγιο στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Τρισάγιο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος εννέα ημέρες από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών

Σε ανάπαυση των ψυχών των 57θυμάτων που έχασαν τις ζωές τους στην πολύνεκρη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών, στα Τέμπη, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμος, θα τελέσει τρισάγιο .

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου αναφέρει, «Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 συμπληρώνονται εννέα ημέρες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί συνάνθρωποί μας.

Με ευλογία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, συμμετέχουσα στο πένθος που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, θα τελέσει στο σημείο του δυστυχήματος τρισάγιο, την Πέμπτη και ώρα 3.00 το μεσημέρι, για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κεκοιμημένων αδελφών μας.

Το τρισάγιο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με τη συμμετοχή των κληρικών της Μητροπόλεως.

Θερμή παράκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να παραστούν, για να προσευχηθούν για τις ψυχές των συνανθρώπων μας, να τηρήσουν πιστά τις υποδείξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, προσερχόμενοι στον χώρο».