Τεμπη: Εξιχνιάτηκε το ένοπλο με νεκρό 23άχρονο και τραυματία τον πατέρα του

Ζωοκλοπή ήταν η αφορμή που όπλισε πατέρα και γιο κτηνοτρόφους, να πυροβολήσουν τραυματίζοντας θανάσιμα 23άχρονο και σοβαρά τον 49άχρονο πατέρα του.Συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας 51άχρονος πατέρας και ο 28άχρονος γιος του, για τη δολοφονία 23άχρονου και τον τραυματισμό του 49άχρονου πατέρα του, οι οποίοι εντοπίσθηκαν σε φορτηγάκι (05/12) στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, στη Λάρισα.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι τα θύματα, με ΙΧ φορτηγό κινήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (05/12) σε ποιμνιοστάσιο, που διατηρούν ο 51άχρονος με τον 28άχρονο γιο του, με σκοπό την ζωοκλοπή. Οι δύο κτηνοτρόφοι, ωστόσο, είχαν ενεργοποιήσει σύστημα συναγερμού, και η παρουσία των δύο εισβολέων εγινε αμεσα αντιληπτή. Ο 51άχρονος πυροβόλησε τους δύο ζωοκλέφτες, με πιστόλι, τραυματίοζοντας θανάσιμα τον 23άχρονο και στο πόδι τον 49άχρονο πατέρα του.

Σε έρευνα στο σπίτι του κτηνοτρόφου, κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, τα οποία ο 51άχρονος κατείχε νόμιμα, ως αθλητής σκοποβολής, θήκη και κοντάκι πιστολιού, φυσιγγιοθήκη, εννέα φυσίγγια, κι ένας σουγιάς.

 Με τη δικογραφία σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.