Τέλος “εποχής”.. για τη Χρυσή Αυγή

Τα γραφεία στο 5όροφο κτίριο της Μεσογείων του κομματος της Χρύσας Αυγης αποδίδονται προς χρήση στον  ιδιοκτήτη του χώρου.

“No money..no honey”.. λένε οι Άγγλοι και η ρήση ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση.

NantiaReport_ΧΑ_ΤΕΛΟΣ20190914_141859

Τέλος εποχής για τη Χρυσή Αυγή καθώς μετά τον “εξοστρακισμό” απο το Κοινοβούλιο, βρίσκεται να γυρίζει στα γραφεία του κτηρίου της Δεληγιάννη, από το μπαλκόνι του κτηρίου που το βράδυ των εκλογών ο ΓΓ της ΧΑ, έβγαλε το τελευταίο του διάγγελμα με αναφορά στα “παιδιά με τις μαύρες μπλούζες”..

NantiaReport_ΧΑ_ΤΕΛΟΣ20190915_002211

Από το πρωί (14/09-13.00) τρια μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα κι ενα ανυψωτικό, σταθμευμένα έξω από τα (πρωην- πια) Κεντρικά Γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής μεταφέρουν από τους ορόφους έπιπλα και εξοπλισμό, εμβλήματα και υπολογιστές, καθώς με απόφαση του ΓΓ του κόμματος, αποφασίστηκε η εκκένωση και η απόδοση του χωρου στο  ιδιόκτητη του.

NantiaReport_ΧΑ_ΤΕΛΟΣ20190914_141833

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr η απόφαση ελήφθη καθώς μετά τις πρόσφατες εκλογές, το κόμμα της Χρυσής Αυγής βρέθηκε εκτός Βουλής. Η χρηματοδότηση που είχαν εξασφαλίσει το 2012 με την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο λόγω των δικαστικών τους εκκρεμοτήτων, είχε διακοπεί και η μη επανεκλογή των υποψηφίων Βουλευτών του κόμματος, περιόρισε τα οικονομικά του κομματικού Ταμείου  με την οριστική απόφαση του ΓΓ, Νίκου Μιχαλολιακου να κατεβούν τα ρολά στα μέχρι σήμερα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

NantiaReport_ΧΑ_ΤΕΛΟΣ20190914_141757

Η λειτουργία ωστόσο των δράσεων της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρεται, υπάρχει πρόθεση να συνεχιστούν, στο κτήριο που λειτουργούσε ως υποστηρικτικό στη Δεληγιάννη, στο ύψος του Σταθμού Λαρίσης.