“Τελικά, και περικοπές θα γίνουν, και αυξημένες κρατήσεις θα έχουμε, και αναδρομικά θα τα αποδώσουμε”

Με αφορμή την απόφαση για αναδρομικές μειώσεις στο νέο μισθολόγιο που αναμένεται να εφαρμοστεί στους ενστόλους, με μολύβι και χαρτί, υπηρετούντες και Ενώσεις υπολογίζουν τα χρήματα που θα “χασουν” παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο πριν λίγο καιρό..

“Στα μανταλάκια πλέον οι μειώσεις απο το νέο μισθολόγιο που αναμένεται να εφαρμοστεί στους ενστόλους. Αρχίζουν πλέον και επιβεβαιώνονται οι διαπιστώσεις της ΠΟΣΥΦΥ και οι υπολογισμοί που κάναμε όπως περιγράφονται απο τα δεδομένα του νέου μισθολογίου με τον ν. 4472/2017.

Τον περασμένο Μάϊο, Κυβερνηση και κυβερνητικοί βουλευτές διατεινονται δημοσίως πως καμία περικοπή δεν θα γίνει στους μισθούς μας με το νέο μισθολόγιο.

Σήμερα προσπαθούμε όλοι μας να υπολογίσουμε τις αναδρομικές κρατήσεις που θα πρεπει να αποδώσουμε ! Τα είχαμε πει απο τότε πως οι περικοπές είναι και υπαρκτές και μεγάλες !!! Δυστυχώς όμως η προπαγάνδα οτι δεν θα υπάρξουν περικοπές ..πέρασε.

Τελικά, και περικοπές θα γίνουν, και αυξημένες κρατήσεις θα έχουμε, και αναδρομικά θα τα αποδώσουμε !
Στα μανταλάκια …και οι περικοπές και οι διαβεβαιώσεις σας ( θα παίζουμε και τις δηλώσεις σας οτι δεν θα μειωθούν οι μισθοί μας ) !!!”, σχολιάζει ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, Παναγιώτης Χαρέλας.