Τελετή παράδοσης παραλαβής της ηγεσίας στο νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ με συγκίνηση και αιχμές..

Το όραμα για την ΕΛ.ΑΣ η συγκίνηση και οι αιχμές στην τελετή παράδοσης παραλαβής της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Στις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ στους Θρακομακεδόνες (05/08) πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής για την αλλαγή στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. από τον απερχόμενο εα Αρχηγό Α/Γ Αριστείδη Ανδρικόπουλο στο διάδοχό του Α/Γ Μιχάλη Καραμαλάκη.

Με αιχμές κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και αναφορά στο γεγονός οτι δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του.

Παρουσία της πολιτικής  και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, η  εθυμοτυπική τελετή

Στην ομιλία του, ο εα Α/Γ της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδης Ανδρικόπουλος ευχαρίστησε τον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του.

Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο εα Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ανέφερε ότι έμεινε σταθερός στην ιδεολογία του και δεν υπέκυψε σε σκοπιμότητες, ωστόσο δεν πρόλαβε να εφαρμόσει όσα ήθελε και όσα είχε σκεφτεί για την εύρυθμη λειτουργία και αποτελεσματικότητα του Σώματος.

Ωστόσο δεν παρέλειψε … αιχμές προς τη νεα ηγεσία του Υπ.ΠΡΟΠΟ, με αναφορά σε διαδρομή που «έληξε με τον τρόπο που όλοι ξέρετε».

Ο νυν Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Α/Γ Μιχάλης Καραμαλάκης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στο όραμά του για μια Αστυνομία φιλική στον πολίτη και αμείλικτη στον κακοποιό κι  ευχαρίστησε τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την εμπιστοσύνη τους.