Τελ Αβιβ, Ισραήλ: Άνοιξε καταβόθρα βάθους 13 μέτρων σε πισίνα και «ρούφηξε» προσκεκλημένο σε ιδιωτικό πάρτυ

Υποπτοι για πρόκληση θανάτου από αμέλεια, βρίσκονται το ζευγάρι των ιδιοκτητών της βίλας- ηλικία περίπου 60ετων- όπως δήλωσε η αστυνομία

Συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (21/07) και το τοπικό Δικαστήριο αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι την Παρασκευή υπό «περιοριστικούς όρους κατ’ οίκον περιορισμού» για πέντε ημέρες.

Ήταν σε εξέλιξη ιδιωτικο πάρτι το οποίο διοργάνωσε το ζευγάρι στη βίλα τους στην πόλη Karmi Yosef, 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τελ Αβίβ.

Βίντεο από κινητό τηλέφωνο έχει καταγράψει τη σκηνή με φουσκωτά και νερό να αναρροφώνται στην καταβόθρα που έχει ανοίξει, στο κέντρο της πισίνας, καθώς οι παρευρισκομενοι που κάθονταν στην περίμετρο της πισίνας φωνάζουν. Ένας άνδρας διακρίνεται να πλησιάζει, γλιστράει και σχεδόν παρασύρεται πριν απομακρυνθεί.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το θύμα, 30 ετών, εντοπίσθηκε νεκρό μετά από επιχείρηση έρευνας και διάσωσης απο, τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης και τον στρατό. Σύμφωνα με αναφορές των ξένων μέσων ενημέρωσης, οι διασώστες χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να προσεγγίσουν και να ανασύρουν το θύμα.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται μάρτυρες που αναφέρουν ότι στο πάρτι συμμετείχαν σχεδόν 50 άτομα, εκ των οποίων έξι έκαναν χρήστη της πισίνας, ενώ φέρεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε κατασκευάσει την πισίνα χωρίς την απαραίτητη τεχνική άδεια.