Ταυτοποιήθηκε ο 83χρονος οδηγός που παρέσυρε κι εγκατέλειψε το Δημήτρη απο τη Συκαμιά Λέσβου

Από την Τροχαία Καλλιθέας ταυτοποιήθηκε  ο οδηγός του υπαίτιου οχήματος, στο τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη του θύματος, για το οποίο ακολούθησε αναγνώριση στα στοιχεία του Δημήτρη Καλογιάννη από τη Συκαμία Λέσβου

Κατά την έρευνα της Τροχαίας Καλλιθέας, για την ταυτότητα του οδηγού ο οποίος παρέσυρε κι εγκατέλειψε στο Φαληρικό ΔΕΛΤΑ τον 64χρονο Δημήτρη Καλογιάννη, ταυτοποιήθηκε από την Τροχαία Καλλιθέας, ο 83χρονος οδηγός του υπαίτιου οχήματος. Πρόκειται για κάτοικο της Βούλας Αττικής ο οποίος έλαβε ανανέωση διπλώματος τον Ιούνιο του 2019 με διετή διάρκεια (μέχρι τον Ιούνιο του 2021), οδηγός στο μαύρο Mercedes του 2009 καταχωρημένο στα στοιχεία της συζύγου του, το οποίο διακριβώθηκε ότι είναι ανασφάλιστο.

Ο οδηγός του οχήματος εντοπίστηκε, τέσσερις ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 05:10 το πρωί (09/06) και συνελήφθη (09/06-09.30) μετά την αιμοκάθαρση στην οποία υποβάλλεται λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Για το δυστύχημα, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ο 83χρονος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

Μετά και από την ταυτοποίηση με δακτυλικά αποτυπώματα του 64χρονου Δημήτρη Καλογιάννη, η οικογένειά του, μέσω της δικηγόρου που την εκπροσωπεί, προτίθεται να διορίσει πραγματογνώμονα για να εξακριβώσουν τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.