Τάση υποστήριξης “με την Αστυνομία” στο Twitter

Τα γεγονότα στο Πέραμα με τους Ρομά σε εμπλοκή με πληρώματα της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, έχουν προκαλέσει τάση υποστήριξης προς τους Αστυνομικούς και την ΕΛ.ΑΣ στα κοινωνικά δίκτυα

Τα μέσα κοινωνικής δικαίωσης αποτυπώνουν μια τάση της γνώμης που έχει η κοινωνία για καθημερινά περιστατικά. Η καταδίωξη του κλεμμένου οχήματος από τους τρεις Ρομά, που κατέληξε στο Πέραμα, έχει προκαλέσει μια πρωτοφανή τάση υποστήριξης προς την ΕΛ.ΑΣ στο Twitter. Μέχρι σήμερα (27/10) το “hashtag” #με _την_Αστυνομία, έχει πάνω από 15.3 χιλιάδες tweets, από πολίτες οι οποίοι δηλώνουν δημόσια θέση υπερ της Ελληνικής Αστυνομίας σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα συμπαραστάτες προς τους επτά Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη και στο σύνολο των πληρωμάτων της ΕΛΑΣ.

Η ίδια τάση ωστόσο όπως αποτυπώνεται από τις τοποθετήσεις των πολιτών, είναι αρνητική για τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ καθώς φαίνεται πως στην κοινή γνώμη, υπάρχει διάκριση των επιχειρησιακών πληρωμάτων που βρίσκονται στο δρόμο και τη φυσική ηγεσία τους.