ΤΑΙΠΕΔ: Καταδρομική επιθεση και βανδαλισμό προκάλεσε ο «Ρουβίκωνας» (video)

Εισέβαλλαν στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, και προκάλεσαν βανδαλισμό, μέλη της αυτοπροσδιοριζόμενης στον αντιεξουσιαστικό χώρο ομάδας «Ρουβίκωνας», και κοινοποίησαν την καταδρομική επίθεση τους, σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου .

Σε κείμενο τους, το οποίο αναρτήθηκε σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν. «Σήμερα 14 Σεπτέμβρη στις 8.10 το πρωί ομάδα συντρόφων του «Ρουβίκωνα» εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ επί της οδού Σταδίου και Κολωκοτρώνη στην πλατεία Κολωκοτρώνη.
Οι σύντροφοι ισοπέδωσαν τον όροφο. Σπάστηκαν οι υπολογιστές, τα λάπτοπ, τα γραφεία, τζάμια, εκτυπωτές, κάμερες κ.α. Επίσης καταστράφηκαν έγγραφα.
Οι security που φύλασσαν την είσοδο του κτηρίου κρατήθηκαν από μια περιφρούρηση της ομάδας η οποία τους αφαίρεσε τους ασυρμάτους τους και οι σύντροφοι αποχώρησαν ανενόχλητοι.
Το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από ΔΕΛΤΑδες και ΟΠΚΕ αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε την επίθεση και την ισοπέδωση του ορόφου…
Θα ακολουθήσει εκτενέστερο κείμενο»!

Στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ελεύθερων ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη της αυτοπροσδιοριζόμενης ομάδας, «Ρουβίκωνας», ανήρτησαν βίντεο, με το βανδαλισμό που προκάλεσαν στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport