Τα στοιχεία της αυτοψίας του ΤΟΤΑ στο τροχαίο του Κωσταντίνου Αγγελίδη στη Βούλα- Κρίσιμα τα δύο επόμενα 24άωρα

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος παραμονή των Χριστουγέννων ύστερα από σύγκρουση της μηχανής του Κωνσταντίνου Αγγελίδη με λεωφορείο. Επιπλοκή στην προσπάθεια των γιατρών να τον ξυπνήσουν ανέβαλε για δύο τουλάχιστον 24άωρα τη διαδικασία.

0ed5ce_4

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Ζέφυρου, στη Βούλα, συντρίμμια της μηχανής στην οποία επέβαινε ο πρώην παρουσιαστής ενδεικτικά της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Τις αδιευκρίνιστες συνθήκες καθώς δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, εκτος απο την καταθεση του οδηγού ο οποίος στη συνέχεια αντιλήφθηκε το ατύχημα και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό της μηχανής, εερευνά το ΤΟΤΑ  με διενέργεια προανάκρισης, αυτοψία στο χώρο και καταγραφή των στοιχείων της σύγκρουσης.

Ο πρώην παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, παραμένει σε καταστολή στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου της Βούλας, καθώς φέρει βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι, για το οποίο έχει υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, και στο σώμα θλαστικά τραύματα, κάταγμα στο χέρι και θλαστικό τραύμα στον πνεύμονα.

113235_3

Ξημερώματα  παραμονής των Χριστουγέννων (24/12-06.30) ο πρώην παρουσιαστής που ασχολείται πλεον με το χώρο της εστίασης, κινείται με την μεγάλου κυβισμού μηχανή του επί της Λ.Βουλιαγμένης, καθως επιστρεφει στο σπιτι του.

Προπορευόμενο επί της Βουλιαγμένης  στη μεσαία λωρίδα, το λεωφορείο της ΕΘΕΛ, με κατεύθυνση την παραλιακή. Περίπου 200- 250 μετρα απο τη διασταύρωση της Καλύμνου, ο οδηγός του λεωφορείου, φέρεται να ενήργησε ελιγμό προς την αριστερή λωρίδα για να στρίψει προς τη Βάρη.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες,  ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη μηχανή του, προσέκρουσε στο πίσω μέρος του λεωφορείου.

«Δεν ξέρω ακόμα τι έχει γίνει, είδα ένα χτύπημα από πίσω στο λεωφορείο. Είμαι και εγώ πολύ στεναχωρημένος από όλο το σκηνικό και δεν μπορώ να πω κάτι. Θέλω λίγο χρόνο. Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα», φέρεται να κατέθεσε ο οδηγός του λεωφορείου.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, προκύπτουν ενδείξεις κατά την αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος, και το λεωφορείο για απόπειρα απωθητικού ελιγμού απο τον αναβάτη του δικύκλου- Κωνσταντίνο Αγγελίδη- ενδεχομένως και για να αποφύγει την σύγκρουση, χωρίς ωστοσο αποτέλεσμα. Η σύγκρουση που ακολουθεί είναι σφοδρή.

25-12-2017-11-37-29-πμ

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις προκύπτει για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη ότι δε βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ δεν έχει προκύψει εύρημα ή ένδειξη ότι φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από την πρόσκρουση στο οδόστρωμα.

Η σύζυγος του παρουσιαστή Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο – σήμερα –  ηλικίας έξι ετών.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, διακομίζεται άμεσα στο Ασκληπιείο της Βούλας και υποβάλλεται σε 8ωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Διασωληνωμένος παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας με την κατάστασή του απο το ιατρικονοσηλευτικο προσωπικό να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Για το τροχαίο ατύχημα στα στοιχεία του οδηγού του λεωφορείου έχει σχηματιστεί δικογραφία .