Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που ανατίναζε ΑΤΜ- Μεταξύ των δραστών και ο τράπερ

Δημοσιοποίηση στοιχείων για τους δράστες που διέπρατταν διαρρήξεις ΑΤΜ Τραπεζών, με τη χρήση εύφλεκτων αερίων με τη μέθοδο “PLOFKRAAK” και εκρηκτικών υλών, στην Αττική

Με  Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκε δημοσιοποίηση τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των πέντε κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν διαρρήξεις ΑΤΜ Τραπεζών, με τη χρήση εύφλεκτων αερίων (μέθοδος PLOFKRAAK ) και εκρηκτικών υλών, στην Αττική και την Περιφέρεια. Η δράση τους εξαρθρώθηκε (22/07) από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας.

Από αριστερά στις φωτογραφίας

1. (επ) ΠΑΣΙΑΝΙΔΗ (ον) ΣΤΥΛΙΑΝΟ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και της ΕΛΣΑΣ, γεννηθέντα την 24-10-1999 στην Αθήνα,

2. (επ) ΜΠΟΥΚΛΗ (ον) ΝΙΚΗΦΟΡΟ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ και της ΠΩΛΙΝΑΣ, γεννηθέντα την 24-2-1995 στη Νίκαια,

3. (επ) ΜΟΥΡΓΚΟΥΛΙΑΝΗ (ον) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ του ΕΔΟΥΑΡΔΟΥ και της ΕΛΕΝΗΣ, γεννηθέντα την 10-11-1994 στην Αθήνα,

4. (επ) LAZGIYAN (ον) YEGHISHE του BAHRAM και της LAMARA , γεννηθέντα την 1-5-1996 στην Αρμενία

5. (επ) ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ (ον) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΟΛΓΑΣ, γεννηθέντα την 4-11-1996 στην Αθήνα

Ο Αρμένιος Lazgiyan Yeghishe γνωστός στη νεολαία από την τραπ μουσική σκηνή με το ψευδώνυμο “Don Leon”, όπως φαίνεται συνδύαζε το τραγούδι με την εγκληματική του δράση.
Το προφίλ του στο Instagram έχει 7.000 ακόλουθους, και επιδείκνυε φωτογραφίες από την άνετη ζωή του, ενώ σε βίντεο κλιπ, το οποίο δημοσιεύτηκε πρόσφατα ο τράπερ δείχνει να κατέχει όπλο, πετάει χαρτονομίσματα των €50 ευρώ στο δρόμο και “αδειάζει” σφαίρες … τραπάροντας.