Τα Εξάρχεια και η επόμενη ημέρα “πολιτικής βούλησης” για την ΕΛ.ΑΣ

Με τη  ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, η νέα κυβέρνηση έχει να επιλύσει ζητήματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας που έχουν αποτελέσει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.. προεκλογικά.

Η θέση του Υπουργού ΠΡΟΠΟ ο οποίος θα κληθεί να δώσει εντολή στην ΕΛ.ΑΣ να διαχειριστεί- για άλλη μια φορά- την ανομία και την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στην περιοχή των Εξαρχείων, πρόκειται να απασχολήσει ως “επόμενη ημέρα ” τη νέα Κυβέρνηση..

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, διακινούν πληροφορίες, στο ενδεχόμενο ανάδειξης Κυβέρνησης ΝΔ, Υπουργοποιησής του, σε θεση του  Προστασίας του Πολίτη.

Πληροφορίες του Nantiareport.gr επισημαίνουν ότι ένα από τα σχέδια που επεξεργάζεται ο πρώην Υπουργός και το επιτελείο του, είναι αυτο της διαχείρισης της περιοχής που ορίζεται στο τρίγωνο της Πατησίων Ιπποκράτους Αλεξάνδρας, στο αυτόνομο κρατίδιο του “Εξαρχεισταν”.

Ωστοσο καλά γνωρίζοντας την κατάσταση στην πολιτική σκηνή, επισημαίνουν ότι πρόσωπα όπως  ο εα Αντιστράτηγος διατελεσας Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Τάσος Δημοσχάκης, καθώς και επίσης ομόβαθμος και εα Αρχηγός του Σώματος διατελεσας και Υπηρεσιακός Υπουργός Λευτέρης Οικονόμου, έχουν λόγο και γνώση, για την κατάσταση στη Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια που επιτρέπει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την αξιοποίηση τους.

Η επόμενη ημέρα θα βρεις τη νέα Κυβέρνηση- ενόψει θέρους- να καλείται να δραστηριοποιηθεί για να προλάβει καταστάσεις που έχουν γίνει πεδίο αντιπαράθεσης και θέτουν σε κίνδυνο πλέον την ασφάλεια των πολιτών και οσων εχουν θεσμικό ρόλο στην προστασία τους.. ενστόλους και μάχιμο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ και στα Σώματα Ασφαλείας.