“Τα “αστέρια” και οι βαθμοί δεν δινουν επιπλέον δικαιώματα και παρεκκλίσεις για τις συμπεριφορές μας”

Με αφορμή την εκδίκαση της ποινικης υπόθεσης, δύο Αστυνομικών ( τέως Συνοριακοί) οι οποίοι με ανώνυμη καταγγελία βρέθηκαν κατηγορούμενοι και δικαιώθηκαν.

“Σήμερα (14/03), σε μια ατέλειωτη ημέρα, η δικαιοσύνη έκανε το χρέος της.

Στις δικαστικές αίθουσες της Βέροιας, δύο συνάδελφοι μου, που πριν λίγα χρόνια είχαν κατηγορηθεί απο τον προιστάμενό τους και είχαν διαπομπευθεί, δικαιώθηκαν. Αν και απαιτήθηκε και τελικά επετέυχθη να απομακρυνθούν άμεσα απο την Υπηρεσία τους με ότι συνεπάγεται αυτό, αφού οι “καταγγελίες” ήταν ανώνυμες, σήμερα δικαιώνονται και αποκαθίσταται η Τιμή τους.

Απέναντι σε έναν προιστάμενό τους, αναγκάσθηκαν να προσφύγουν οι ίδιοι στη Δικαιοσύνη εναντίον του για να αποκαλυφθούν τα αυτονόητα.

Συνήθως οι αδικίες στο κατώτερο προσωπικό απο προισταμένους καταλήγει στα αζήτητα. Εμείς επιμένουμε πως ολοι μας θα πρέπει να λειτουργούμε μέσα απο τους κανονισμούς και τους νόμους του κράτους. Τα “αστέρια” και οι βαθμοί δεν δινουν επιπλέον δικαιώματα και παρεκκλίσεις για τις συμπεριφορές μας. Απλα ακόμη και σήμερα θα πρέπει να τραβήξει ο καθένας το δικό του γολγοθά για να δικαιωθεί, οταν βέβαια πρόκειται για κατώτερο προσωπικό !

Οι ευαισθησίες και τα αντανακλαστικά της Φυσικής μας Ηγεσίας ας είναι πιο άμεσα για να μπορούν να προλαμβάνουν …”

________

* πρ.ΠΟΣΥΦΥ – Παναγιώτης Χαρέλας